Woensdagen 15/22 September 2021
Proximus Theater Plopsaland De Panne

2 keer Kustschlagerfestival in 2021

Eentje met festivals en met het Kustschlagerfestival! We zijn ontzettend dankbaar en blij. Blij dat we eindelijk terug mogen doen wat we graag en goed doen. We kunnen niet wachten om opnieuw plankgas te geven, op weg naar een super editie van het Kustschlagerfestival. 

Dat het ook dit jaar geen normale editie zou worden, was intussen wel duidelijk. Maar het vaccinatieprogramma ligt op schema en tal van veiligheidsprotocollen zijn in opmaak. We mogen dus terug vooruit kijken. Veiligheid en volksgezondheid staan voorop maar we gaan ook proberen om het Kustschlagerfestival in zijn meest vertrouwde vorm te gieten. Met de al even andere vertrouwde ingrediënten: de unieke sfeer van een festival en het comfort van een concert.

Dit jaar wordt een bijzondere editie van het Kustschlagerfestival met 2 festivaldagen: 

  • 15 september 2021 met: Paul Bruna, Sandra Kim en Lindsay. 
  • 22 september 2021 met: Paul Bruna, Yves Segers en Willy Sommers. 

!! De plaatsen zijn dus beperkt !!

Alle gemaakte reservaties van 2020 worden conform het voorziene wetgevend kader voor evenementen in corona-tijd automatisch overgezet. U hoeft hiervoor helemaal niks te doen. Er is geen herbevestiging nodig. De boeking achter uw reservatienummer wordt automatisch aangepast. De overzetting van de reservaties gebeurt als volgt: 

Woensdagen 9 en 16 september 2020 worden woensdag 15 september 2021

Woensdagen 23 en 30 september 2020 worden 22 september 2021

Enkel indien u van festivaldag zou willen wisselen dient u pijlsnel met ons contact op te nemen zodat we uw reservatie kunnen aanpassen. Mocht u nog een openstaand saldo hebben vragen wij u vriendelijk doch dringend het saldo te vereffenen. Gezien er slechts 2 festivaldagen zijn kunnen we reservaties zonder saldobetaling niet lang aanhouden. De plaatsen zijn beperkt!

Kustschlagerfestival in Proximus Theater

Het Kustschlagerfestival biedt jaarlijks aan duizenden muziekliefhebbers uit gans Vlaanderen de kans om zich te wagen op een echt festival met het comfort van een concert. Op de affiche staan niks dan klinkende namen, zo geven onder andere Willy Sommers, Paul Bruna, Lindsay, Sandra Kim en Yves Segers het beste van zichzelf op het podium van het Proximus Theater!

Vanaf 14:00 uur vangt het Kustschlagerfestival in het Proximus Theater aan. De deuren van de Foyer zijn open vanaf 13:00 uur, de deuren van het Theater vanaf 13:30 uur.

Tickets

Standaard: €20,00
Inclusief toegang tot Plopsaland De Panne vanaf 10:00 uur en gratis parking.

Menu: €16,99
Keuze uit: tomatensoep met balletjes, koninginnehapje of Vlaamse stoverij met frietjes (keuze ter plaatse door te geven) en koffie. Dranken tijdens de maaltijd: frisdranken en water.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Bekijk ons privacybeleid