Woensdag 6/13/20 september 2023
Proximus Theater Plopsaland De Panne

98% van de tickets zijn reeds uitverkocht!

Het Kustschlagerfestival is terug in 2022 en stevent af op een recordeditie. Op minder dan 2 maand voor het event zijn reeds 98% van alle tickets de deur uit.  Wie nog tickets wil voor Willy Sommers, De Romeo’s, Paul Bruna, Laura Lynn en Sam Gooris kan terecht op deze website.

Bekijk hier het programma

Of bestel meteen de laatste tickets van het neptunus-pro Kustschlagerfestival.

Kustschlagerfestival in Proximus Theater

Het Kustschlagerfestival biedt jaarlijks aan duizenden muziekliefhebbers uit gans Vlaanderen de kans om zich te wagen op een echt festival met het comfort van een concert. Op de affiche staan niks dan klinkende namen, zo geven onder andere Willy Sommers, Paul Bruna, Sam Gooris, De Romeo’s en Laura Lynn het beste van zichzelf op het podium van het Proximus Theater!

Vanaf 14:00 uur vangt het Kustschlagerfestival in het Proximus Theater aan. De deuren van de Foyer zijn open vanaf 13:00 uur, de deuren van het Theater vanaf 13:30 uur.

Tickets

Voorverkoop t.e.m 31/05: 20,00
Voorverkoop vanaf 01/06: €22,00
Kassaprijs: €25,00
 (indien nog beschikbaar)

Inclusief toegang tot Plopsaland De Panne vanaf 10:00 uur en gratis parking.

Menu: €19,99
Keuze uit: tomatensoep met balletjes, koninginnehapje of Vlaamse stoverij met frietjes (keuze ter plaatse door te geven) en koffie. Dranken tijdens de maaltijd: frisdranken en water.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Bekijk ons privacybeleid