Woensdagen 15/22 September 2021
Proximus Theater Plopsaland De Panne

Covid informatie Kustschlagerfestival

Festivalgangers van het Kustschlagerfestival dienen te beschikken over een  “Covid Safe Ticket”. Dit impliceert dat er verder geen maatregelen zoals social distance, mondmasker en dergelijke nodig zijn tijdens de show in het Proximus Theater. Bij het binnengaan van het park en in het park zelf is een mondmasker verplicht.

Neem uw geldig toegangsticket, geldig COVID-certificaat EN uw identiteitskaart mee naar het Kustschlagerfestival. U mag het Covid Safe Ticket  zowel op de app op uw GSM als geprint op papier of als download-pdf meenemen. Opgelet: uw vaccinatiekaartje dat u kreeg in het vaccinatiecentrum geldt niet als vaccinatiebewijs, u moet wel degelijk in het bezit zijn van een officieel Coronacertificaat/Covid Safe Ticket.

Welke maatregelen zijn van kracht tijdens de optredens in het Proximus theater?

Festivalgangers van het Kustschlagerfestival dienen te beschikken over een  “Covid Safe Ticket”. Dit impliceert dat er verder in het theater geen maatregelen zoals social distance, mondmasker en dergelijke nodig zijn. Enkel om Plopsaland binnen te komen en in het park rond te wandelen is het mondmasker nog verplicht.  

Wij raden aan het covid safe ticket op papier bij te hebben voor een snelle verwerking. 

Het Covid Safe Ticket kan u digitaal bekomen of  gratis per post toegestuurd krijgen. U moet rekening houden met een wachttijd tussen bestelling en ontvangst van 1 week. U belt hiervoor: 078 78 78 50 (9 tot 19 uur op weekdagen). 

Hoe kan ik het Covid Safe Ticket Bekomen?

Het Covid Safe Ticket gebruikt dezelfde QR-code als het Europees coronacertificaat.

–      Het Covid Safe Ticket kan u gratis per post toegestuurd krijgen. U moet rekening houden met een wachttijd tussen bestelling en ontvangst van 1 week. U belt hiervoor: 078 78 78 50 (9 tot 19 uur op weekdagen). 

–      Het Covid Safe Ticket is digitaal opvraagbaar via de CovidSafeBE-app (mobiele app) en op websites zoals Mijn Burgerprofiel, mijngezondheid.be of MyHealthViewer. Om certificaten digitaal op te vragen heeft u uw identiteitskaart, pincode en kaartlezer nodig, ofwel een andere geactiveerde digitale sleutel (bijvoorbeeld Itsme).

Welke maatregelen zijn van kracht in Plopsaland?

Om bezoekers op een veilige manier te laten genieten van het park, werden een aantal regels opgesteld. Het dragen van een mondmasker dat de mond en neus bedekt, is verplicht in het volledige park voor bezoekers vanaf 12 jaar (Behalve met een officieel doktersattest voor een vrijstelling dat opgevraagd kan worden in het park. Wie om medische redenen vrijgesteld is van het dragen van een mondmasker, dient wel een faceshield te dragen). Tijdens een rit in een attractie is het dragen van een mondmasker verplicht voor bezoekers vanaf 6 jaar. We vragen ook om steeds 1,5 meter afstand te bewaren ten opzichte van andere bezoekers en medewerkers en regelmatig je handen te wassen en ontsmetten.

Wat gebeurt bij annulatie van het evenement?

Bij afgelasting van het evenement zal de ticketprijs, exclusief de service- en administratiekost, worden teruggestort aan de persoon  die de bestelling heeft gedaan.

Het ministerieel besluit van 14 september 2020, waarvan de maatregelen zijn verlengd door het ministerieel besluit van 12 mei 2021, schort de verplichte terugbetaling van tickets op tot 1 oktober 2021 en staat de afgifte van een tegoedbon toe die gelijk is aan het betaalde bedrag.

Het kustschlagerfestival wordt niet afgelast maar is verplaatst van 2020 naar 2021.

Kustschlagerfestival in Proximus Theater

Het Kustschlagerfestival biedt jaarlijks aan duizenden muziekliefhebbers uit gans Vlaanderen de kans om zich te wagen op een echt festival met het comfort van een concert. Op de affiche staan niks dan klinkende namen, zo geven onder andere Willy Sommers, Paul Bruna, Lindsay, Sandra Kim en Yves Segers het beste van zichzelf op het podium van het Proximus Theater!

Vanaf 14:00 uur vangt het Kustschlagerfestival in het Proximus Theater aan. De deuren van de Foyer zijn open vanaf 13:00 uur, de deuren van het Theater vanaf 13:30 uur.

Tickets

Standaard: €20,00
Inclusief toegang tot Plopsaland De Panne vanaf 10:00 uur en gratis parking.

Menu: €16,99
Keuze uit: tomatensoep met balletjes, koninginnehapje of Vlaamse stoverij met frietjes (keuze ter plaatse door te geven) en koffie. Dranken tijdens de maaltijd: frisdranken en water.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Bekijk ons privacybeleid