Woensdag 4/11/18 september 2024
Plopsa Theater Plopsaland De Panne

Kustschlagerfestival 2024: Eerste Festivaldag al Uitverkocht!

Het Kustschlagerfestival heeft dit jaar een record gebroken: de eerste festivaldag, woensdag 4 september, is nu al volledig uitverkocht! Dit ongekende succes laat zien hoe populair het festival is onder muziekliefhebbers uit heel Vlaanderen.

Nog tot 31 mei kunnen bezoekers aan een voordeeltarief tickets voor het Kustschlagerfestival kopen. Het is voor het eerst in de geschiedenis van het Kustschlagerfestival dat we al vóór het einde van die voorverkoopperiode volledig zijn uitverkocht voor een festivaldag. Dit benadrukt de populariteit van het festival. 

Nog Tickets Beschikbaar voor 11 en 18 september:

Hoewel de eerste festivaldag al is uitverkocht, zijn er nog tickets beschikbaar voor de festivaldagen op 11 en 18 september. Tot eind mei kunnen deze tickets tegen een voordeeltarief gekocht worden. Wacht niet te lang, want de belangstelling is groot!

Line-up voor de Andere Festivaldagen:

Op de andere festivaldagen zullen eveneens klinkende namen het beste van zichzelf geven. Met optredens van onder andere Christoff, Jo Vally, Paul Bruna, Garry Hagger en de Schlagerkoningin Laura Lynn, beloven ook deze dagen een muzikaal feest te worden.

Mis deze unieke kans niet om uw favoriete artiesten live te zien in het sfeervolle Plopsa Theater. Zorg dat u uw tickets voor 11 en 18 september tijdig aanschaft en geniet van een onvergetelijke dag vol muziek en entertainment.

Koop nu je tickets!

Kustschlagerfestival in Plopsa Theater

Het Kustschlagerfestival biedt jaarlijks aan duizenden muziekliefhebbers uit gans Vlaanderen de kans om zich te wagen op een echt festival met het comfort van een concert. Op de affiche staan niks dan klinkende namen, zo geven Willy SommersPaul BrunaChristoffMargriet Hermans, Jo Vally, Garry Hagger en Shlagerkoningin Laura Lynn het beste van zichzelf op het podium van het Plopsa Theater!

Vanaf 14:00 uur vangt het Kustschlagerfestival in het Plopsa Theater aan. De deuren van de Foyer zijn open vanaf 13:00 uur, de deuren van het Theater vanaf 13:30 uur.

Tickets

Voorverkoop t.e.m 31/05: 27,00
Voorverkoop vanaf 01/06: €29,00
Kassaprijs: €35,00
 (indien nog beschikbaar)

Inclusief toegang tot Plopsaland De Panne vanaf 10:00 uur en gratis parking.

Menu: €21,99
Keuze uit: tomatensoep met balletjes, koninginnehapje of Vlaamse stoverij met frietjes (keuze ter plaatse door te geven) en koffie.

Menu inclusief dranken (frisdranken en water) tijdens de maaltijd.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Bekijk ons privacybeleid