Woensdag 4/11/18 september 2024
Plopsa Theater Plopsaland De Panne

Laura Lynn ontvangt Lage Landen Muziek Award

Na twee coronajaren werd opnieuw een ‘Lage Landen Muziek Award’ uitgereikt en deze keer viel de eer te beurt aan Laura Lynn. De Lage Landen Muziek Award (voorheen Neptunus Award) is een onderscheiding die wordt toegekend aan een of meerdere personen of organisaties die zich op een speciale manier hebben ingezet voor de Nederlandstalige muziek of de Nederlandstalige artiesten. Eerdere winnaars zijn Marva, Peter Koelewijn, Willy Sommers, Eric Marijsse, Luc Steeno en Dana winner.

Laura Lynn kreeg als award een kunstwerk van kunstenaar Herr Seele.

Kustschlagerfestival in Plopsa Theater

Het Kustschlagerfestival biedt jaarlijks aan duizenden muziekliefhebbers uit gans Vlaanderen de kans om zich te wagen op een echt festival met het comfort van een concert. Op de affiche staan niks dan klinkende namen, zo geven Willy SommersPaul BrunaChristoffMargriet Hermans, Jo Vally, Garry Hagger en Shlagerkoningin Laura Lynn het beste van zichzelf op het podium van het Plopsa Theater!

Vanaf 14:00 uur vangt het Kustschlagerfestival in het Plopsa Theater aan. De deuren van de Foyer zijn open vanaf 13:00 uur, de deuren van het Theater vanaf 13:30 uur.

Tickets

Voorverkoop t.e.m 31/05: 27,00
Voorverkoop vanaf 01/06: €29,00
Kassaprijs: €35,00
 (indien nog beschikbaar)

Inclusief toegang tot Plopsaland De Panne vanaf 10:00 uur en gratis parking.

Menu: €21,99
Keuze uit: tomatensoep met balletjes, koninginnehapje of Vlaamse stoverij met frietjes (keuze ter plaatse door te geven) en koffie.

Menu inclusief dranken (frisdranken en water) tijdens de maaltijd.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Bekijk ons privacybeleid