Woensdag 4/11/18 september 2024
Plopsa Theater Plopsaland De Panne

Nieuw: Met de Autocar Naar het Kustschlagerfestival

Om nog meer muziekliefhebbers van het Kustschlagerfestival te kunnen laten genieten, is het nu mogelijk om met een autocar naar Plopsaland De Panne, de thuisbasis van het festival, te reizen en zo de daguitstap nog comfortabeler en zorgelozer te maken.

Opstappen in Moorslede en Wetteren

Voor het eerst kunnen ook individuele festivalgangers en kleinere groepen met de autocar naar het Kustschlagerfestival waardoor de toegankelijkheid van het evenement aanzienlijk wordt vergroot. Vanuit Moorslede wordt Zuid West-Vlaanderen bediend en Oost-Vlaanderen wordt bediend vanuit Wetteren. Deze nieuwe service is ontworpen om het voor fans makkelijker te maken om te genieten van een dag vol amusement met optredens van Vlaamse topartiesten. Het biedt een perfecte oplossing voor diegenen die zich geen zorgen willen maken over de rit naar huis na een leuke dag vol amusement en Vlaamse topartiesten. 

Zorgeloos Genieten

Het Kustschlagerfestival werkt enkel samen met officieel erkende autocaraanbieders die kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Festivalgangers kunnen erop vertrouwen dat ze in goede handen zijn, met professionele chauffeurs en comfortabele autocars die hen veilig naar hun bestemming brengen.

Mooie Aanbiedingen en Reservaties

De partners die deze autocarreizen aanbieden, hebben speciale pakketten samengesteld. Deze pakketten zijn niet alleen gunstig geprijsd, maar zorgen ook voor een zorgeloze dag. Je hoeft aan niks te denken. Voor meer informatie over deze aanbiedingen en om te reserveren kunnen geïnteresseerden rechtstreeks contact op te nemen met de autocaraanbieders:

Opstappen in Moorslede (4 september 2024): https://www.reizenpatteeuw.be/nl/reizen/dagreizen/kustschlagerfestival

Opstappen in Wetteren (4, 11 en 18 september 2024): https://www.itareizen.be/concerten/kustschlagerfestival/

Kustschlagerfestival in Plopsa Theater

Het Kustschlagerfestival biedt jaarlijks aan duizenden muziekliefhebbers uit gans Vlaanderen de kans om zich te wagen op een echt festival met het comfort van een concert. Op de affiche staan niks dan klinkende namen, zo geven Willy SommersPaul BrunaChristoffMargriet Hermans, Jo Vally, Garry Hagger en Shlagerkoningin Laura Lynn het beste van zichzelf op het podium van het Plopsa Theater!

Vanaf 14:00 uur vangt het Kustschlagerfestival in het Plopsa Theater aan. De deuren van de Foyer zijn open vanaf 13:00 uur, de deuren van het Theater vanaf 13:30 uur.

Tickets

Voorverkoop t.e.m 31/05: 27,00
Voorverkoop vanaf 01/06: €29,00
Kassaprijs: €35,00
 (indien nog beschikbaar)

Inclusief toegang tot Plopsaland De Panne vanaf 10:00 uur en gratis parking.

Menu: €21,99
Keuze uit: tomatensoep met balletjes, koninginnehapje of Vlaamse stoverij met frietjes (keuze ter plaatse door te geven) en koffie.

Menu inclusief dranken (frisdranken en water) tijdens de maaltijd.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Bekijk ons privacybeleid