Woensdag 4/11/18 september 2024
Plopsa Theater Plopsaland De Panne

Nieuwe namen kustschlagerfestival 2024 bekend!

Willy Sommers, Paul Bruna, Christoff, Margriet Hermans, Jo Vally, Garry Hagger en Shlagerkoningin Laura Lynn: het zijn de namen die op de affiche van het Kustschlagerfestival 2024 zullen staan. Het Kustschlagerfestival in Plopsaland De Panne is en blijft het grootste en meest gezellige schlagerfestival aan de kust en biedt jaarlijks aan duizenden muziekliefhebbers uit gans Vlaanderen de kans om zich te wagen op een echt festival met het comfort van een concert. Op de affiche van het Plopsa Theater staan niks dan klinkende namen De voorverkoop start op 1 februari 2024.

Kustschlagerfestival in Plopsa Theater

Het Kustschlagerfestival biedt jaarlijks aan duizenden muziekliefhebbers uit gans Vlaanderen de kans om zich te wagen op een echt festival met het comfort van een concert. Op de affiche staan niks dan klinkende namen, zo geven Willy SommersPaul BrunaChristoffMargriet Hermans, Jo Vally, Garry Hagger en Shlagerkoningin Laura Lynn het beste van zichzelf op het podium van het Plopsa Theater!

Vanaf 14:00 uur vangt het Kustschlagerfestival in het Plopsa Theater aan. De deuren van de Foyer zijn open vanaf 13:00 uur, de deuren van het Theater vanaf 13:30 uur.

Tickets

Voorverkoop t.e.m 31/05: 27,00
Voorverkoop vanaf 01/06: €29,00
Kassaprijs: €35,00
 (indien nog beschikbaar)

Inclusief toegang tot Plopsaland De Panne vanaf 10:00 uur en gratis parking.

Menu: €21,99
Keuze uit: tomatensoep met balletjes, koninginnehapje of Vlaamse stoverij met frietjes (keuze ter plaatse door te geven) en koffie.

Menu inclusief dranken (frisdranken en water) tijdens de maaltijd.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Bekijk ons privacybeleid